DBS rev Kägelbanan.

Det börjar nu dyka upp videoklipp från DBS spelning på Kägelbanan i helgen. En spelning som allt från Youtube-kommentarer till Dagens Nyheter beskriver som något i hästväg. I en tid när det inom svensk indy/undergroundhiphop är svårt att som artist synas och styra levebröd, att som arrangör/bokare gå minst plus-minus noll, och att som fan slita sig från datorskärmen som de flesta vuxit fast vid, är det imponerande och otroligt peppande när crews som Det Blå Skåpet på ett slutsålt Kägelbanan dödar med känsla, hunger och skills. Med support av bokare och sponsorer som tror på det äkta känner man hopp inför framtiden inom svensk hiphop.

Videoklippen nedan har vi snott från cyberrymden, men i dagarna kommer vi slänga upp lite fler goa filmklipp från spelningen tänkte vi…

bild-1.jpeg