Nike SB Dunk High Premium “Statue of Liberty” (313171-302)

Finbesök på Shelta i form av Lady Liberty a.k.a. Frihetsgudinnan. The “Statue Of Liberty” Dunk är en Nike SB quickstrike som endast säljs i vår markbutik. Joey Giambalso har tagit fram den här lite ovanliga färgställningen som faktiskt består av två lager på varandra. Under den sjörgräsgröna färgen ligger ett lager av rostigt låtsas-koppar och silver som uppenbarar sig när skon slits eller blir skatad i, och därmed då får samma skepnad som den ganska slitna Frihetsgudinnan i New York. Kolla in dessa tidigare bloggade bilderna för att se vad vi menar änna… Dessa kicks kommer med alla Nike SB´s nya Dunk-features för ultimate skateboard performance och komfort. Här hittar du den på Shelta.

Nike SB Dunk High Premium .jpeg

Nike SB Dunk High Premium

Nike SB Dunk High Premium

Nike SB Dunk High Premium