Converse Skateboarding a.k.a. Cons at Shelta.

Converse Skateboarding, eller bara Cons, har sedan de startade linjen för någon säsong sedan, levt upp till all den hype och buzz de omringats av. Som en av de få butikerna i Skandinavian har vi nu fått in den första leveransen från Cons bestående av Kenny Anderson´s signatursko Star Player i två olika skepnader. Båda styles har vulkad undersula inspirerad av Converse klassiska Chuck Taylor All Star, samt en Converse retro logga som man känner igen från Converse´s tidiga basketball kicks. Cons-teamet består idag av Ethan Fowler, Sammy Baca, Raymond Molinar, Nick Trapasso, Anthony Pappalardo, Rune Glifberg, Angel Ramirez, Eli Reed, och Kenny Anderson. Cons säljs endast på utvalda butiker och i USA hittar du Cons på butiker som bl.a. Supreme och DQM. Mer från Cons dyker upp inom en snar framtid hos oss på Shelta.

Cons Star Player S II Ox (121698)-1.jpeg

Cons Star Player S II Mid (121696).jpeg

För att ta det lite vidare så hittar ni de första tre asnitten av “The Amazon”, en skateboarddokumentär av Jonathan Mehring och Josh Stewart där Converse Skatboarding team members Kenny Anderson och Raymond Molinar förra året joinade ett gäng andra skatare på en resa genom Amazonas-regionen i Brasilien. på resan hänger även L-R-G-teamets hårfagre Adelmo Jr. med.