Shelta presenterar exklusivt Roffe Ruff´s Andra Långdagen.

roffeshelta.jpg

Åkaj åkaaaj, saken är som denna. Vi frågade Majornas stolthet Roffe Ruff om han ville göra ett Shelta-anthem till oss som vi kan reppa med på klubbar mm., och eftersom Roffe typ är först på plats på bänken utanför Shelta när det nalkas Andra Långdagen, så var det bara att köra. Exklusivt här hos oss kan du nu ladda ner Roffe´s hyllning till gatan vi gillar så mycket, samt en skruvad version av Shelta´s egna skruvskurk Donny Dajl. Booooom!

You like?

Denna låt kommer vi bl.a ta med oss upp till Stockholm på fredag den 18 februari när Shelta Basket tävlar mot Tres Bien, Cali och SNS i American Made-turneringen). Så hjälp oss att “gilla” nu! Får vi flest “gilla” av alla dessa fyra butiker kan Shelta vinna en megastor fest i Göteborg i vår/sommar som kommer knäcka allt! Med andra ord – hjälp oss genom att “gilla” så blir det feeeeeeest för oss alla i Göteborg, och inte i Stockholm som det blir om någon av de andra butikerna vinner…

Nedan hittar ni den officiella videon till Roffe Ruff´s “Andra Långdagen” (styrd av Lidebloggen med hjälp av Dohnberg), och under detta hittar ni länkar för att ladda ner detta spår osar mer västkust än feskekyrka!

Ladda ner (ctrl-klicka + “spara som” på Mac och högerklicka + “spara som” på PC):

A1: Roffe Ruff “Andra Långdagen” (original version)
B1. Roffe Ruff “Andra Långdagen” (chopped & screwed by Donny Dajl)