Rösta på bäst datum för Andra Långdagen 2011.

Tidigare år har vi inte hört oss gällande vilken datum ni tycker passar bäst för Andra Långdagan. Vi testade någon gång för något år sedan, men det blev för många olika viljor och önskemål (vilket är fullt förståeligt). Inför varje år har vi som först startade Andra Långdagen (Shelta, gamla Publik och Blenda) försökt engagera folk och instanser kring uppstyrandet av denna fina gatufest, men det har varje år slutat med att vi gett upp och gjort allt förarbete själva i stället. I år kommer vi på Shelta inte ha något att göra med organisationen kring Andra Långdagen (men festa kommer vi göra…), men på uppdrag av flera medlemmar i Andra Långgatan-gruppen på Facebook (som idag har nästan 5000 medlemmar…) har vi lovat skapa möjligheten för alla er alla medlemmar och icke medlemmar att rösta på vilken datum ni föredrar fira Andra Långdagen på 2011.

Först och främst! Klicka “gilla” på Facebook-knappen nedan för att visa ditt stöd till oss på Shelta som styr så att Andra Långdagen blir av över huvud taget sedan flera år tillbaka. Vi tävlar nämligen mot tre Stockholmsbutiker med vårt basketlag i att få flest “gilla”, och vem väljer inte Andra Långgatan före Stockholm? Tack!

Vilket datum vill du helst att Andra Långdagen är 2011?Klicka här för att se hur folk röstat

alalal.jpg

Ovan flyers/planscher från Andra Långdagen 2008, 2009 och 2010. Klicka här för bilder från förra årets Andra Långdag, samt här för en trevlig filmsnutt av Dohnberg.