New Black is the new black.

New Black´s första minikollektion är en enligt dem själva “en hyllning till den del av nittiotalet då vi bar mössor med knut och NBA-loggor, då vi böjde sönder våra NFL-snapbacks, lyssnade på 2Pac och Biggie och önskade att vi var födda på andra sidan Atlanten. Å andra sidan – allt det där gör vi fortfarande (nästan).” Vi snackar L.A. Lakers vs. haters, Mobb Deep vs. The North Face, San Diego Clippers vs. hipsters, Raiders vs. Göteborgare mm. och vi känner det här som planscherna i våra pojkrum. Vi har hela deras kollektion i butiken nu, och den dyker upp på webben vilken dag som helst. New Black is the new black. Nedan bilder från deras SS11 “Fake It Til You Make It” lookbook plåtad av Erik by Erik.

newblack001.jpeg

newblack003.jpeg

newblack004.jpeg

newblack007.jpeg

newblack008.jpeg

newblack010.jpeg

newblack011.jpeg

newblack013.jpeg

newblack016.jpeg

One thought on “New Black is the new black.

  1. Vera

    Helt fantastiskt !

Comments are closed.