Shelta Basket ballin´ like Stalin! / American Made by Nike Sportswear och Jonas Jerebko.

Nu händer det grejer på riktigt, där även ni kan vara inkluderade och bl.a. vinna tunga Destroyer-jackor, gå på fest, se på basketmatcher, samt t.o.m. få käka lite körv! Vi på Shelta är stolta och sjukt peppade över att blivit utvalda till “American Made”. Nike Sportswear har tillsammans med svenska NBA-stjärnan Jonas Jerebko valt ut Sveriges fyra bästa streetbutiker att delta i denna tävling och kampanj som kretsar kring Nike Sportswear´s Destroyer-jacka (som redan nu har börjat dyka upp hos oss på Shelta). Adam Tensta kommer representera American Made som artist, och grafiken kring hela kampanjen är designad av ingen mindre än Finsta. Vi på Shelta var för ett tag sen uppe i Stockholm där vi draftade två stycken basketlag, ett dam och ett herr, bestående av några av Sveriges mest lovande unga basketspelare. Dessa talangfulla ballers ska tävla för Shelta mot de andra tre butikerna på Münchenbryggeriet i Stockholm den 18 februari.

Denna uppstyrda och tvärfeta kampanj består av flera steg så att vi tar det stegvis helt enkelt, men först och främst:

STÖD OSS GENOM ATT “GILLA” VÅRT BASKETLAG PÅ FACEBOOK HÄR!
Vi tävlar mot de andra butikerna om vem som får flest “gilla”. Vi är helt klart underdogs när det kommer till medlemmar/storlek, men vi ska visa dem! Vi är enormt tacksamma för er support om ni vill hjälpa oss med ett klick!

KLICKA PÅ BILDEN NEDAN FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL VÅRT LAGS SIDA PÅ FACEBOOK!

amlogo.jpg

AMERICAN MADE TRAILER
Vi öppnar med trailern som får sätta vibben på hela kampanjen. Adam Tensta tar planet till Dilla´s hemstad Detroit och träffar upp med Jonas Jerebko för att se hur det är att bli Made.

VÅR LOGGA OCH VÅRA LAG
Shelta Basket – ballin´ like Stalin! har ett dam- och ett herrlag. Vi draftade dessa sjukt skillade atleter när vi var uppe i Stockholm och är mycket stolta över att presentera våra två lag! På damsidan Jessica Ahlin, Malin Torelm, Hanna Söderling, och på herrsidan Erik Andersson, Calle Arnold och Charles Barton. Själva turneringen kommer gå ner på Münchenbryggeriet i Stockholm den 18 februari! Baaaaaaallin´!

stalinfinsta.jpg

women4.jpg

men.jpg

own.jpg

NIKE SPORTSWEAR HOT DOG STAND
Nike Sportswear´s egenimporterade korvvagn, med American Made-graphics från Finsta, kommer besöka Stockholm, Malmö och oss i Göteborg inom en snar framtid. Detta korvstånd kommer vara utrustat med en hel del korv, samt ett gäng fina Destroyer-jackor (se bilden nedan) som kommer hamna i händerna på 20 glada människor. För att inte missa att vinna en jacka och käka lite maffig korv så gå in på American Made och läs upplägget här. Och du glöm inte “gilla” vårt lag när du ändå är igång!

korv.jpg

korvsov.jpg

AMERICAN MADE REPRESENTANTER
Nike Sportswear´s representanter för American Made är alla inspirerande och hungriga personer inom basketsporten, samt på musik- och streetartscenen. Läs mer om dessa talanger på American Made-sidan på Facebook.

jonas.jpg
Jonas Jerebko.

adam.jpg
Adam Tensta.

finsta.jpg
Finsta