Allt du behöver veta om Shelta´s stora rea vintern 2010/2011.

Rean i webshoppen nu live!
Vår tveklöst största rea någonsin är nu live på Shelta.se. Upp till 50% på i stort sett allt i butiken. Här på Shelta vill vi passa på att hälsa er alla en riktigt God Jul och trevlig rea-shopping! Gå loss bara.

blogflyer650.jpg

Mellandagsrean i våra markbutiker öppnar söndagen den 26 december.

I våra markbutiker slår vi upp dörrarna för mellandagsrean söndagen den 26 december (Annandag Jul) kl. 10.00 på Södra Larmgatan och kl. 11.00 på Andra Långgatan. Priserna på nätet och i markbutikerna är samma. Övriga öppettider i dagarna som kommer hittar du här.

Hämta-i-butik.
Om du inte vill få din order skickad till dig, utan i stället vill hämta ut dina grejer i vår butik, så råder vi dig att redan nu lägga din order på nätet och välja hämta-i-butik som betalningssätt. Din order hämtar du då ut och betalar för i vår butik på Andra Långgatan 21, senast 3 dagar efter att du lagt din order.

Klarna Julkampanj – betala inte förrän den 31 januari.
Vi samarbetar med Klarna som erbjuder sin julkampanj där du inte betalar för din order förrän den 31 januari. Helt räntefritt.

Returer och byten.
Du hittar all info du behöver angående byten och returer här på vår kundtjänst.