Premiärvisning av skateboardfilmen “HELT OM FRAMFOTEN” på Shelta på lördag.

hekttom.jpg

Filmtajm på Shelta! Nu på lördag den 4 december klockan 16.00 premiärvisar vi “Helt om framfoten”, en skateboardfilm av Bemo Lundgren, Björn Tjernberg och John McMillen.  Samtidigt som vi håller premiär för filmen i Göteborg, sker premiären på Zita i Stockholm.

Länk till eventet på Facebook.

Specialdeal på Shelta skateboards i butiken!

Mellan 16.00 och 17.00 denna lördag kör vi en super-duper-specialdeal på våra egna Shelta skateboards – 300 kr inklusive griptape!!! Dra på trissor så billigt änna! Kolla in våra trickbössor i vår webshop här!

Vi låter herrarna bakom filmen presentera den med egna ord nedan.

“Helt om framfoten”

En skateboardfilm av Bemo Lundgren, Björn Tjernberg och John McMillen.

“Det började tidigt i våras med att John tjatade något så gud förbannat om att han ville göra en skateboardfilm. Vi blev mer och mer peppade ju längre våren gick, och hade börjat skata mycket ihop och det var alltid kul. Vi klickade, på ett kul sätt! När vi filmade något så sa vi alltid, på ett skämtsamt sätt, att det tricket eller den linen skulle vi spara till våran skaterulle som vi skulle göra. Det blev fler och fler trick och sommaren sprang iväg som den brukar, och då sa vi att nu sätter vi oss och börjar rada upp det i datorn. Alla hade lite material sedan tidigare också så vi la in det. Därefter ringde vi lite vänner och bekanta som vi gärna ville ha med på ett hörn, så vi har raggat klipp från lite varstans. Kul att få göra skatefilm som man gjorde när man var yngre. Helt utan team, inga tours eller planerade double-angle missions. En oberoende skatefilm med kärlek och estetik. Bemo, McMillen, Tjernberg och Albin Holmqvist kommer ha fullängdsdelar. Sen kommer det som sagt vara med blandat med folk. Men det blir ingen långfilm, mera troligt ett 30 minuters-projekt med något annorlunda intro…”

framfoten.jpeg

Bild från Defekt.

Och så teasers…

Ni är alla välkomna till Shelta Skateboarding på Andra Långgatan på lördag klockan 16.00!.