Boundless New York på väg över Atlanten.

Kommer ni ihåg märket King Stampede som vi fram till för några säsonger sedan sålde på Shelta? Märket var i stort sett den New York-baserade butiken Boundless´s in-house-label under några år, men sedan en tid tillbaka är KS helt droppat för att ge plats åt deras helt egna nya projekt och klädmärke Boundless New York. Som enda butik i skandinavien är vi sjukt peppade på att vara med och släppa deras premiärkollektion, som i skrivande stund håller på att skeppas över Atlanten från deras lagerhus i Brooklyn. Kollektionen är en workwear- och outdoorinspirerad skapelse i storstadsfärger á la New York 70-tal, med robusta materialval med lite vintagevibb. Vi snackar vinter-västar, flanneller, tees, chinos, 5-panel-kepsar, jakt-skjortor och trucker-kepsar. För att ta ner det på en mer jordnära nivå – det här är riktigt bra skit, och det dyker upp på din favoritbutik de kommande veckorna. Nedan ett smakprov.

Boundless-NY-Winter-2010-Debut-Clothing-05.jpeg

www.highsnobiety-5.jpeg

www.highsnobiety.jpeg

www.highsnobiety-1.jpeg

www.highsnobiety-3.jpeg

www.highsnobiety-4.jpeg

www.highsnobiety-2.jpeg

Boundless 3 531x353 Boundless #3.jpeg

Boundless 7 Boundless Winter 2010 Caps.jpeg

One thought on “Boundless New York på väg över Atlanten.

  1. Kim

    Måste ju bara fixa deras cykelkeps när den anländer!

Comments are closed.