Shelta, Nike SB & XXIV presenterar BUSSRESAN lördag 18 september

BUSSRESAN
Lördagen den 18 september har vi på Shelta, XXIV och Nike SB hyrt oss en riktigt stor buss med en riktig busschaufför. Denna buss fyller vi med 53 stycken karismatiska skateboardåkare redo att rippa, plus en klassisk guide, även han redo. Bussen stannar sedan vid tre hemliga, klassiska och ökända skatespots i Göteborg med omnejd. Här släcker vi törsten samt skatar sönder spoten. Videofilmare och fotografer finns med under hela bussresan för att dokumentera denna utlykt i Göteborgs skateboardterräng. Vi bjuder alla bussresenärer på matsäck och dryck under resan.

Allt är gratis.

Anmälan
Du är mer än välkommen att joina oss denna dag. Det enda kravet är att du är sugen på att skata. Obs! Tänk på att platserna är begränsade till 53 personer så anmäl ditt deltagande a.s.a.p. till info@shelta.se i tid, för platserna går fort. Vi kommer bekräfta din plats genom att svara på din anmälan. (Obs! I skrivande stund är det endast 20 platser kvar!)

Tidtabell lördag 18 september
13.00 Avgång från Shelta på Andra Långgatan 21
13.30 Stopp på Gbg skate-spot #1 (adress hemlig)
15.00 Stopp på Gbg skate-spot #1 (adress hemlig)
16.30 Stopp på Gbg skate-spot #1 (adress hemlig)
18.00 Ankomst till Shelta på Andra Långgatan 21

PS! Skulle det råka regna har vi en lösning på detta, no worries.

Shelta Skateboarding
Sedan maj 2010 är Shelta´s skateboarddivision nu live på Andra Långgatan 21 samt på http://shelta.se med märken som Nike SB, AtAt, Semester, Spitfire, Palace, HUF, Independent, Diamond Supply Co, Familia, The Quiet Life, Adidas Skateboarding, Force, Ace, Thunder, Altamont mm. Kolla in hela vårt skateboardsortiment här.

XXIV Crew (24 Karat)
Efter närmare ett decennium utav vänskap, skateboardåkning, filmande, resor och idioti, tar XXIV det till nya nivåer och därmed lanserar sitt nya tillhåll på internet, XXIV.se, där man kommer uppdateras med extraordinära nyheter och dokumentation av lokala händelser, skateboardåkning och all annan materia som XXIV uppskattar skarpt.

Skateboard rea 20% på Shelta!
Under denna lördag endast, erbjuder vi 20% rabatt på all skateboard hårdvara, kläder och skor på Shelta Skateboarding på Andra Långgatan 21. Gäller på ordinarie pris.

Officiell efterfest på Jazzhuset
Den officiella efterfesten äger sedan rum på Jazzhuset där Shelta´s Robert Earl reperesenterar bakom musikmaskinen fram till klockan 03.00. Fri entré innan klockan 23.00 för alla bussresenärer!
Välkomna på en unik bussresa!