Colors Blå!

Inför den kommande Way Out West-helgen har Colors i samarbete med det nya nätmagasinet Mega Laser Clásico skapat en massiv tvådagars minigolffestival med en massa aktiviteter, deejays och liveakter.

Mega Laser Clásico är Sveriges roligaste tidning – ett nätmagasin om allt du vill och inte vill läsa, kolla in www.megalaser.se så förstår du direkt! Colors och Mega Laser har snickrat ihop ett gäng urbana minigolfbanor och en galen tvådagarsturnéring med fin-fina priser. Allt som krävs för att få ditt greencard är att du klär dig blått och sen är det bara att kasta sig in i den prestigefyllda tävlingen. På skoj eller på allvar.

Minogolffestivalen sträcker sig över båda dagarna, med kvalspel första kvällen och själva turneringen på torsdagskvällen!

Första kvällen – onsdagen 11:e augusti

På scen denna afton står två riktigt talangfulla herrar. Nämligen FASHAWN & EXILE (US).
Rapparen Fashawn från Fresno, California är mest känd för sitt fantastiska album ”Boy Meets World” som är helt producerat av Exile från gruppen Emanon, vars andra hälft utgörs av den numera sjungande stjärnan Aloe Blacc (I Need a Dollar). Fashawn har på kort tid lyckats hamna på allt från omslaget till XXL till att omnämnas som en av de starkaste hoppen för den numera urvattnade hiphopgenren. Exile från San Diego är både DJ, rappare och superproducent. Han har bland annat producerat Mobb Deep, Ghostface & Kardinal Offischall.

Mega Laser har dessutom bjudit in sina polare: Hugo Box, Joel James, Anders Olofson & Ali (Eskapism) som står för musiken på uteserveringen under den första kvällen. Det blir en skön blend av Nu Disco-dängor, Italo-gung och Mash-ups. Julien Fasshin målar dessutom live på uteserveringen.

Andra kvällen – torsdagen 12:e augusti

Colors passar denna kväll på att hedra alla våra underbara kvinnor genom att ställa till med en Baby Blue Ladies Night med de främsta deejaybrudarna Sverige har att erbjuda. Vi bjuder på den höggravida duon Johannistas som består av Johanna Beckman, en av hjärnorna bakom Gangneffestivalen och de fantastiska bokningarna på Ljungrens i Stockholm samt Johanna Olofsson, som tillsammans med Timbuktu står bakom klubben Skånes Ljudpark och som absolut är en av Sveriges mäktigaste deejaynamn. Dessa gravida kvinnor kommer dela djbås med duon Collabo Queens som består av de hysteriskt partyglada Johanna Ritcher och Erica.

Dessutom presenterar Colors en gud bland deejays, nämligen den övermäktiga DJ JAYCEEOH från New York. Dj Jayceeoh är känd som någonting så ovanligt som en professionell Scratch/Turntablist som även är en utmärkt selektor och använder de båda krafterna till att rocka vilken fest som helst. Ett skivspelartekniskt geni som har samarbetat med bl a Talib Kweli, J-Dilla, KRS-one, Little Brother, Sean Price, Kanye West, Ludacris, Common, Wu-Tang Clan och Pete Rock!! Jayceeohs mixtapes finns länkade HÄR

Denna kväll är dessutom finalen för Mega Lasers massiva minigolfturnering. Där vinnaren vinner Way Out West biljetter, Colors VIP-kort och en specialdesignad minigolfklubba i en Colorsgraverad ädelträbox med tillhörande bollar och hål för kontoret eller hemmet.

COLORS x MEGA LASER CLASSICO – tvådagarsfestival 11 och 12 augusti
Färg: blå! Dresscode: blåa kläder krävs för att få delta i minigolfturneringen
Live: Fashawn & Exile (California) + DJ Jayceeoh (New York)
Dj’s: Hugo Box, Joel James, Anders Olofson & Ali (Eskapism) + Johannistas, Collabo Queens & Dainja
Tid: 21.00 – 03.00
OBS, ålder: 20+ med ID-krav!
Entré/Förköp: 100:- per kväll. Förköp rekomenderas starkt! http://www.nefertiti.se/

Här kan du köpa svinfeta blåa kläder också!
http://shelta.se/products/tag/colorsblue/overview/

ImageTransformer-1.jpg
ImageTransformer-2.jpg
ImageTransformer-3.jpg
ImageTransformer-4.jpg
ImageTransformer-5.jpg
ImageTransformer-6.jpg
ImageTransformer-7.jpg
ImageTransformer-8.jpg
ImageTransformer-9.jpg
ImageTransformer-10.jpg
ImageTransformer-11.jpg

One thought on “Colors Blå!

  1. Anonymous

    Hej! Kommer ni få in några Jordans för tjejer nu under hösten?

    Mvh
    Moa

Comments are closed.