Adidas Originals A.039 fall/winter 2010

A.039 är färgkoden på den blå färgen som Adidas Originals använder sig av på sina skokartonger och loggor mm. Men det är även namnet på deras överallt hyllade fashionbetonade klädkollektion som ligger någon nivå upp från deras Originals-linje. A.039, tidigare under namnet Blue Label (eller bara Blue), är aningen mognare men samtidigt livligare, och höst- och vinterkollektionen innehåller signaturstyles bestående av bl.a. assymetriska mönster, stripes och en mer arty känsla än vad man är van med hos Adidas. Den första leveransen består bl.a. av lite oversizade toppar och cardigans till tjejer, men under sensommaren och hösten kommer flera styles dyka upp som chinos, skjortor och linnen mm. Nu i butik på Shelta Sneakers på Södra Larmgatan 18, men allt dyker upp på webben när som…