Air Force 1 “Hamptons”.

Lagom till sommaren är Nike inte sena med att leverera passande skor. Den ikoniska modellen Air Force 1 har vi sett i många olika färgkombinationer och har en och annan skrockig historia på nacken.

Temat denna gången är olika områden som hyllas och först ut var Long Island’s Jones Beach, denna nådde inte dörren på Shelta Sneakers utan istället fick vi det andra släppet; Hamptons’ finest, en Air Force 1 som lägger sig snäppet över alla ribbor som lagts på länge.
Skon lyder som följande: Premium läder på uppern och innern, sidopaneler i perforerat läder, genomskinlig sula som skymtar Hamptons karta, label på tungan med ett H och “Good Ground” skrivet i vänster samt höger sula.
Så välarbetad så det ryker om den. Deluxe!
Quickstrike-släpp och endast ett få antal!
Här hittar du dina…