Colors 14/7

Den gula Colorskvällen har vi fortfarande kvar i närminnet, men vi laddar redan upp för purple night nästa onsdag.

Colors skriver som följande:

“Kvällens färg är lila! Colors favoritfärg. För att den lila färgen skall bli representerad på rätt sätt har vi det stora nöjet att presentera, från Vancouver Kanada, DJ U-TERN! U-Tern eller Vaughn Oliver som han heter på riktigt är en fantastisk producent och deejay. Han är inte bara känd för sin blogg och radioshow på Brooklynradio.net: One Day Later radio (http://www.onedaylater.blogspot.com/) utan kanske främst för sina elektroniska mixtapes som t.ex “Body Music” och remixar åt allt från Stevie Wonder till Britney Spears. Men vad har detta med färgen lila att göra? Jo, U-Tern är nämligen ett extremt Prince-fan. Han har otroligt mycket outgivna demos och obskyra sidoprojekt från den lila prinsen. U-Tern har gjort åtskilliga hyllningar till Prince och framför allt med det grymma mixtapet The Purple Mixtape. Trogna Colors-gäster har dansat till flertalet U-Tern låtar under sommaren 07 och 08.

Dessutom, nu när fotbolls VM äntligen når sitt slut, får vi sommarens sista chans att åter igen bekanta oss med Syd Afrika när afro-futuristiska rapparen SPOEK MATHAMBO och hans fru GNUCCI BANANA står på scen. Spoek är en viktig del i den nya vågen av musikalisk kulturell energi från Afrika. Spoek är också DJ och hans Syd Afrikanska HIVIP-projekt har fått uppmärksamhet i både New York Times och Fader Magazine. Spoek ingår även i gruppen Playdoe och Sweat.X men har också samarbetat med artister som Sekta, Stuffa, Schlachtofbronx och Evil Nine.

Kvällen till ära har vi matbesök av en riktig Göteborgsfavorit: STRÖMMINGLUCKAN som fyller våra hungriga magar med lila fisk.”


För att kunna styra upp rätt outfit till kvällen så har vi samlat ihop alla produkter med lila toner under en och samma länk. Get yours!