Nike SB Dunk Lo “Miller”.

Som sagt tidigare har vi fått in en till dunk som går i ölens tecken. Tidigare har den kända Heineken dunken som släpptes 2003 och den lite nyare “Pale Ale” som skall representera Newcastes klassiska fotbollsöl. Men nu är det Millers tur att bjuda på en riktigt smarrig mix av färger och material. Vi fick kontakt med herrarna på Miller och snackade till os lite gött material.

Quickstrike från Nike SB. Denna låga Dunk kallas av vissa “Marvin The Martian” (från Looney Tunes-seriefiguren), men på grund av den tydliga inspirationen från ölen har sneakern fått namnet “Miller High Life”. Färgställning tagen från ölens label och bubblorna på swooshen ska representera kolsyran i ölen.

Skon säljs endast i butik men skulle ni vilja vara sugen på en ändå så maila oss på support@shelta.se så kan vi se om vi kan styra något.

miller.jpg