SHELTA x ANDRA LÅNGDAGEN OFFICIELL EFTERFEST!

Lördag 5 juni
Kl 22.00-04.00
@ Kommersen, Masthuggstorget
20 år
100 kr (endast förköp)

SHELTA x ANDRA LÅNGDAGEN OFFICIELL EFTERFEST!
Den officiella efterfesten till årets Andra Långdag (som för övrigt redan nu har över 4000 anmälda deltagare…) äger rum bara ett stenkast från Andra Långgatan, närmare bestämt på Kommersen. Idéen har varit att ta en ej klubbetablerad och stor lokal i anknytning till Andra Långgatan, och göra om den till ett smutsigt och svettigt dansgolv för en natt, och när Kommersen kom på tal var detta ett självklart val.

DJ´S OCH SOUND
Vi och våra vänner på Blenda Sound har hyrt in ett gott sound, och när Andra Långdagen stänger klockan 22.00, tar vi vid ända fram till klockan 04.00. Popeye Soundsystem, Blenda Sound och Shelta-familjen + en special guest bakom skivspelarna. Visuals från Shelta´s Hempus. Den röda tråden är stenhårt party, så vänta er dubstep, breakbeats, riktig hiphop, UK funky, b-more, breaks, originals, bassline, grime, sleazy soul, hiptronica, soca mm.

BILJETTER
Då detta är en sluten fest är det endast förköp som gäller. Detta innebär att även om lokalen kan ta många människor, så är biljettantalet begränsat. Biljetter köper ni för 100 kr på Shelta på Andra Långgatan 21 eller på Shelta Sneakers på Södra Larmgatan 18 nere i city. Ålder 20 år. I samband med köp av er biljett erbjuder Shelta 10% rabatt på ordinarie pris i båda våra butiker. Ni kan redan nu gå in och ta en titt på vad vi har att bjuda på i vår helt nya webshop.

Länk till eventet på Facebook…

Välkomna!