Andra Långdagen lördag 5 juni!

Årets Andra Långdag går av stapeln lördagen den 5 juni! Det här kan seriöst vara Sveriges bästa block-party så missa inte, ni som deltog förra året vet vad vi snackar om… Vi på Shelta kommer i år stå för Andra Långdagens officiella efterfest, och var när och hur kommer ni få info om inom en snar framtid. Sjörövarnas sneakers på årets Andra Långdagen-flyer/poster kommer från Shelta så klart, och vill ni ha likadan själv så hittar ni dem här… Från vänster till höger rockar de rosa Nike Vandals, navy L.A. Trainers, New Balance från “Flimby Pack”, svarta låga AF-ettor (Futura Quickstrikes), Adidas Skateboarding Campus Vulc kicks, och ett par true blue Jordan-treor...

För att ladda ner årets Andra Långdagen-poster i utskriftsvänligt format klickar ni på bilden nedan, och väljer sen att spara. Behöver ni bara en webflyer kan ni använda den ovan…