Premiärvisning av Blueprint´s nya film “Make Friends With The Colour Blue” på Shelta, samt Polygon skate- och grillhäng i Action Park på fredag!

Nu på fredag den 7 maj mellan kl. 17.00 och 19.00 har brittiska Blueprint Skateboards Göteborgs-premiär för sin nya film “Make Friends With The Colour Blue” hos oss på Shelta på Andra Långgatan 21. Ni är alla välkomna till butiken för fredagshäng, bra skateboarding och klassiskt Andra Lång-skrock.

Kolla in trailern för “Make Friends With The Colour Blue” nedan…

Efteråt samarbetar vi med Göteborg´s finest Polygon Skateboards som ställer till med en trevlig underdog-session i Göteborg´s Action Park så här en vårfredagskväll. Grillad körv så änna, gött häng så ännu mer änna, och änna litta go skateboarding så änna.

Nedan skrockar Polygon´s mentor Dr. Slurd om deras nya “Poolgnarl” brädor…

Göteborg let´s do this! Kommer bli en bra fredagskväll det här känns det som…