I helgen på Shelta: TVÅ DAGARS OUTLET & REA / AFTER WORK I BUTIKEN

Japp! Helgen som kommer välkomnar vi våren med boom bap och tjöt på Andra Lång! Välkomna!

TVÅ DAGARS OUTLET & REA

När: Fredag 23 april kl. 12-18.30 och lördag 24 april kl. 12-16
Var: Gamla Supermarket-lokalen på Andra Långgatan 18

Under två dagar bygger vi om f.d. Supermarket till en Shelta-outlet och fyller lokalen med kraftigt prisnedsatta produkter och provkollektioner. Vi öppnar dörrarna kl. 12.00 fredag den 23 april och stänger dem kl. 16.00 lördagen den 24 april. Du har aldrig tidigare fyndat så här bra på Shelta! Först till kvarn…

AFTER WORK I BUTIKEN

När: Fredag 23 april kl. 16.30-18.30
Var: Shelta O.G. store Andra Långgatan 21

Vi bjussar denna vår-fredagkväll 23 april på after work med god dryck, musik och bra häng för att fira och introducera vår nyrenoverade butik på Andra Långgatan 21, visa den nya skateboard-delen i butiken, samt presentera alla vår/sommarnyheter och Göteborg´s tveklöst bästa streetrelaterade utbud.