Air Royalty Mid goes Macarons!

Ett av människans naturliga intressen måste ändå vara mat, och tillsammans med sneakers som en blandad go mix måste jag ändå ge båda tummarna upp. Vi har stött på både bacon och oreo kakor och i samma spår rullar Nike fram sina sockersöta franska små delikata kakor, Air Royalty Mid “Macarons”.

Hallon, pistage och en i färgen vit, kommer dessa tre varianter i gjutet läder som skapar en helhets siluett och med djupa linjer för 3D-liknande detaljer. En och samma färgton från sula till ankel och inner av läder. Ska det smaka så ska det!


Sweeter than Peter och Better than Petter och allt sånt gött tjöt. Nu i butik på Södra Larmgatan 18 eller här!

One thought on “Air Royalty Mid goes Macarons!

  1. Cup of Love

    Vrålsnygga skor! Jag som bakar och säljer bla macarons i min butik borde ju ha såna!
    Butiken finns i Skellefteå och kan besökas på http://www.cupoflove.se!

    Glad vår!

    //Heidi

Comments are closed.