Penfield Trailwear Label.

Något som jag verkligen fastnat för och som jag tycker att man absolut kan lägga en extra peng på är Penfield’s produkter som inte bara står för kvalitét och hållbarhet i lite mer fashionformer, utan att dom också arbetar för WSPA, World Society of the Protection of Animals, och engagerar sig mycket i att skydda björnarna. På bilden nedan är den lilla labeln som skapades redan 1970, som man kan hitta på många av deras jackor och som symboliserar deras funktion, kvalitét och värderingar. Här kan ni även se mer från Penfield. Så utan massa moral-snack, då jag tycker varje enskild person bestämmer själva vad som konsumeras hem till garderoben, kan Ni som läser detta bara slänga en funderare till nästa gång ni ska inhandla ett ytterplagg…

One thought on “Penfield Trailwear Label.

  1. Lindha R

    Bra tänk!

Comments are closed.