Måste tipsa om lite riktig skit alltså…

Då och då gnistrar det till och synergin mellan beats och emcees blir fulländad! Long Island´s The U.N. släppte sitt sitt debutalbum “UN or U out” 2004, ett som enligt mig hamnar både i ljud och känsla någonstans mellan Mobb Deep´s “Infamous”, Raekwon´s “Only built 4 cuban linx” och förra årets Oddisee-proddade Diamond District-album. På det stora hela var det tyvärr många som sov på detta kompletta album, men här kan ni som missa det ladda det minsann… Nu den 20:e april kommer en av gruppens mer produktiva emcees, Roc Marciano, släppa sitt album “Marcberg” (mer info om albumet här) på Fat Beats, och det som har läckt är exakt så som jag vill ha det… “Snow” (nedan) är den senaste låten som läckt från albumet, och här kan ni ladda ner den så ni slipper Youtube-kvalitet för den suger…

För mer Roc Marciano kolla in mini-albumet/mixtapet “Strength And Honor” (ladda ner) från 2004 eller The U.N.-mixtapet “World Domination” (ladda ner) från 2003…

Tidigare läckor från albumet står Hiphopsite för…


Roc Marciano – Whateva Whateva


Roc Marciano – Thugs prayer


Roc Marciano – Marcberg

När jag ändå är igång så kan jag lika bra länka det tyngsta spåret från “UN or U out”-albumet, Large Professor-proddade “What They Want”

Godnatt!

One thought on “Måste tipsa om lite riktig skit alltså…

  1. Petey Carcass

    Hade varit hyfsat bra med ett lösenord till den lösenordsskyddade RAR-filen också…

Comments are closed.