“Team Brazil”.

Tillsammans med Sao Paolo’s gatukonstnär Nunca har Nike skapat en kollektion för 2010’s Fifa World Cup i Sydafrika som startar om exakt 94 dagar från och med idag. Kollektionen består av sex lag i världsklass som spelar mot varandra i turneringen. Vi på Shelta kommer släppa hela sneakers packet av “Team Brazil” som består av tre modeller;

En Air Max Classic Big Window Generation II som har en bas av svart suede och Nike’s nya teknologi torch, vit sula, snören och swoosh och den gröna genomgående färgen från det brasilianska temat på detaljer på tungan och hälen.Sen har vi en ny modell Dunk High Autoclave med upper i svart canvas och swoosh i vitt. Inner i vit mesh, vulkad sula (därav namnet Autoclave) med grön tunn linje som sträcker sig runt hela skon samt liten label på tungan i samma färger där det står “Nike Brazil”. Så för er som gillar den vulkade sulan kanske dessa kan bli en ny favorit?


Den sista skon är en Lunar Woven+ och också ny modell för i år, en lunarracer modell med chukka överedel. En riktig lättviktsko i svart upper som består av vävd tyg i kontrasterande ränder. Lunar foam sulan är i den brasilianska gröna färgen. Plustecknet i namnet visar att man kan applicera en liten sändare i sulan som går att koppla till iPoden eller Nike SportBand för stegräkning, avståndsmätare , tid och kaloriförbrukning. En blandning mellan lite mer dressed up och sportigt ska det va!


Detta alltså ett riktigt gott paket som ni ser och ett quickstrike släpp vilket betyder att det bara finns ett visst antal att gotta sig med. Känn den brasilianska vibben!
Nu på vår webshop och i butik!