Adidas Originals x Ransom.

Kanadensiska Ransom gör för andra gången en collab med Adidas Originals. Påhittet av collaben var vännen och en av samarbetspartnerna Eric Peet, som då varit ute och fiskat och kom hem med idén i bakfickan. Sen flöt allt på av ganska naturliga skäl då både Matt George och Fraser Avey från Ransom och Ben Pruess som är huvudet från Adidas Originals Footwear kände varandra sen tidigare år genom snowboardåkningen.

Något som kännetecknar skorna är att man bland annat valt att inte ha dom tre klassiska adidas strecken på sidorna. Vi kommer få in två modeller på Shelta, Curb och Bluff. Curb kommer i två färgvarianter den ena i svart och blå delad upper och den andra i espresso färgad upper. Den andra modellen Bluff är inspirerad av en klassisk båtsko och kommer i en svart och en mörkbrun. Båda är väldigt väl arbetade och i fina material, två perfekta skor att slänga på sig nu när gatorna är snöfria. Lådorna anlände idag och bör finnas på web och i butik i dagarna. Tills dess får ni njuta av lite bilder låndade av freshnessmag.com så har ni ett litet hum om vad ni ska kika efter sen!