mishka.

Stor leverans ska få stor plats på bloggen. Givet! Mishka kommer med dunder och brak och deras vår kollektion toppar. Inspirationen är hämtad från gamla skolårsböcker, deras, föräldrarnas och till och med föräldrarnas föräldrar. Med definition av att vara tonåring, ni vet hänga i gäng, snacka musik och drömmar tillsammans med oändliga koppar kaffe, flirta med bartenders, vara ute till fyra på natten för att sedan två timmar senare gå upp för skola och jobb…
Förutom kläderna reppar Mishka ett cykelteam- D.A.R.T som står för Death Adders Road and Track cycling team, som består av ett gäng pöjkar som verkar vara redo att ta cyklingen till en ny och helt annan nivå. Cykelteamet startades av ganska naturliga skäl då de flesta på Mishka cyklar mycket i vardagslivet och såg hur denna subkultur blev allt större och större. John “Prolly” Watson är själva teamledaren och kommer under Mishkas’s vingar rulla ut i andra länder för att kanske hitta nya talanger, jobba med sponsring och organisera lite goa cykel event. Här har ni dom…
Bilderna nedan kommer från vårens riktigt fina lookbook med bilder tagna av New York’s egen Marley Kate. Ta en kik ner och känn efter när du tittat på resten av fotona…
… visst har dom lyckats Mishka, vill man inte bara ut i vår natten?