Mer från Norse Projects!

Lådorna från Danmark har nått oss!
Härlig tröja i 70% bomull och 30% ull, kom i två färgvarianter petrol blue och heather grey där man precis som i modellens namn Square Crew Neck, använt sig av rutor i vågrät och lodrät stickade mönster som täcker hela tröjan. Be there or be square?


Klassisk blazer i mjuk bomull, bröstficka med label, större knappar framtill i en blå ton som matchar själva jackan. Perfekt nu under jackan och perfekt fram i vår som jacka. “Good for all seasons” som det står på alla Norse tvättrådslappar, we hear you!

Ett givet plagg till sommaren måste väl ändå vara shortsen. Norse levererar två riktiga klassiker, en i tvättad indigo och en i khaki. Lite kortare varianter med två fickor fram och två bak. De i khaki har en liten upprullad kant längst ner på byxbenet och är i lite tjockare bomull, medan de blå passar bäst till de extra heta sommardagarna.


Chambray Work Shirt och Classic Chambray Shirt.
Två stycken skjortor med samma touch som de indigo färgade shortsen ovan, fast i snäppet mörkare versioner. Knappar i vitt, två stycken bröstfickor med form efter varandras motsatser och label längst ner på vänster framsida. Den ljusare skjortan har knappar som endast är synliga på den övre delen, medan den nedre är dold. Passar utmärkt ihop med ett par sjyssta bralls som till shorts, varför inte prova till någon av shortsen ovan?
Den här skjortan kan ha årets bästa produktnamn, Milkman shirt. Emil i lönneberga feeling tillsammans med killen som lämnar mjölk i glasflaskor på trappen på morgonen. Vit bomull med mörkblå lodräta ränder, rundad krage, en bröstficka som sticker ut med vågräta ränder och vita knappar. Milkman is still havin’ it!
En sak är säker. Våra danska vänner kan sin skjortor. Ännu en go skjorta i ljusgrå med denim detaljer i form av bröstfickor, krage, sidan längst ner och halva knäppningen fram. Vita knappar och den lilla labeln nere i vänster kant. Shirt up!
Nu i butik och på web!