Torch.

Tittar man på Nike’s kodnummer för färg är i regel nästan alltid de tre sista siffrorna, om det står 001, ett tecken på att det ska vara svart och vitt. När färgen dessutom heter “Black-Black/white” sker det en liten förvirring då skorna dyker upp från kartongen och en tredjedel av skorna består av mörkblått. Det sägs att det faktiskt är svart men att det i ljuset ser blått ut…
I alla fall så är det inte det som är speciellt för dessa skorna utan Nike’s nya teknologi Torch, ett material av tre lager mesh som ser ut som ett diamantmönster, som nu sitter på en Air Max Big Window. Med Torch ska skorna inte bara väga mindre utan ska också andas mycket bättre utan att tappa stabilteten. Skon har även Nike’s freesula. Nedan kan ni se en liten video med Jesse Leyva för Nike Sportswear och vad han har att säga om Torch. Dessa skor finns redan i markbutik och snart på vår webshop. I think this is the new black!
Bild lånad från sneakernews.com om ni på nåt sätt skulle ha missat det.