Äntligen mer från Star Wars packet…

För ett tag sedan fick vi två modeller från Adidas x Star Wars packet och utlovade därefter att vi i mitten på januari skulle få in mer. Dock blev det diverse förseningar och folk har varit här och trånat, längtat och väntat. Nu, nu äntligen fick vi leveransen med Luke Skywalker och Yoda!

Adidas klassiska Boat modell har blivit förvandlad till Yoda, och har en färgsättning med inspiration från hans hemplanet Dagobah, i grönt och beiget. Nederdel i tjock canvas och upper i läder, detaljer i suede på upper heel och labels. Tungan i croc liknande material för att efterlikna Yodas panna..?


Herr Luke Skywalker är i grund och botten en Forum Mid men fått en riktigt härlig färg från rymdimperiets orange färger. Mestadels i canvas, men toebox i vit seude och heeldetaljer i svart läder. Bara till att hoppa in i sin X-wing!

Här hittar ni mer från Adidas x Star Wars eller kom in i någon av våra butiker på Andra Långgatan 21 eller Södra larmgatan 18.
Get yours space cowboys!