Exklusivt Nike Quickstrike släpp imorgon!

Inte nog med att det är fredag imorgon, utan vi höjer även ribban med två riktigt goa QS släpp från Nike.

Den ena är Nike Air Macropus Lite, och är inspirerad av Mexikansk vävtradtion. Lila suede med toebox i kanvas, korstygnsdetalj på skaftet och quiltad innerlining. Detaljer och toebox med mexikanskt mönster. Jag säger bara på med hatten och odla mustachen, nu kör vi!
Det andra släppet är utav samma modell som den förstnämnda men en tredjedel från Nikes Matagi pack. Matagi är en gammal japansk vinterjakttradition och packet är inspirerat av material och skor som avänds av jägarna. Skon är lite chukkainspirerad med pony hair och toebox i kanvas. Fodrad med fårpälsimitation, mönstrad innersula och label på tungan. Helt rätt feeling när man får dessa på fossingarna; ut och jaga, damer som djur!


imorgon fredagen den 15/1 kl 12.00; ut med armbågarna, rulla ner till Shelta Sneakers på Södra larmgatan 18 (om ni inte redan visste det) och get yours! Finns bara ett fåtal par så det är inget att fundera på!
Om ni inte befinner er i stan så kan ni vara lugna, dom släpps på vår webshop såklart också.
You go boyz!