Gratis Random Bastards 6X DVD med alla orders…

Norra Sverige håller det nere som vanligt och skallarna på Random Bastards har nu release för sin sjätte film 6X. På Shelta gillar vi bra skit och människor som brinner för den bra skiten, och det råder ingen tvekan om att så är fallet denna gång. Vi har fått ett gäng DVD:er som vi gratis kommer skicka med alla weborders fr.o.m. nu så länge lagret räcker…

Random Bastards proudly presents our sixth skateboard and snowboard film, out on free DVD and download December 26!

Starring, in order by appearance, Erik Karlsson, Eric Johansson, Niklas Thuresson, Alexander Österström, Anton Kristola, Simon Axelsson, Viktor Wiberg, Jamil Danielsson, Tove Holmgren, Joel Sundquist, Jonas Berglund, Emil Fossheim, Erik Holmlund, Anton Sundquist, Emil Sundquist, Joakim Rasmussen, Klas Beyer, Hans Åhlund and Fredrik Warell.

Soundtrack by Tom Encore, Trainspotters feat. Eboi and That Dude Prince, Crystal Caravan, Sukh Knight, Chords, Dundertåget and George Kaplan feat. That Dude Prince.

Produced by Eric Hörstedt. Art direction by Marc Strömberg. Photography by Jonatan Nylander.