Vi är glada när ni är glada…

Vårt mål är att ALLTID, även under rea-tider, få iväg era paket inom 24 timmar. Om du lägger din order innan klockan 12.00, och i din order skriver ditt rätta mobilnummer (för SMS-avisering) och en emailadress som du läser av (kolla så den inte hamnar i din skräppost), så har du normalt sett ditt paket vardagen efter innan klockan 12.00! Det är så vi jobbar på Shelta!

6 thoughts on “Vi är glada när ni är glada…

 1. Anonymous

  haha caliroots sucks! Shelta ftw!

 2. Anonymous

  Wörd.

 3. Anonymous

  Instämmer.

 4. Anonymous

  jag som inte fått än :'( och beställde för 3 dagar sen, vad kan det bero på?

 5. Anonymous

  bra jobbat grabbar

 6. Anonymous

  hehe jag beställde i måndags och har inte fått min order packad än, men ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om det tar 2 eller 7 dagar för mig att få hem mina grejer. Och; cali suger inte.

Comments are closed.