Jordan XI Space Jam – Release 23:e december

Så är den äntligen här… Ja vi har den redan! Men vi får inte släppa den förrän den 23:e december. Air Jordan XI Space Jam är enligt de flesta sneakerbloggarna 2009 års bästa släpp. Och vi kan bara hålla med. När leveransen kom stod inte mindre än fem män inne på kontoret och såg ut som barn på julafton. Om ni gillar skon på bilderna så kan vi bara säga att verkligheten är ännu bättre! Fråga bara Carl Kamm aka Killa Kamm aka Jordan Jr aka Streetfashion-Carl, han fick ta två valium för att komma ner på jorden igen. Nog om detta. Jordan XI är designad av Tinker Hatfield och är pure hi-tech. Upper i Condura nylon som först tillverkades för superteknologiska bergsklättrarväskor. Patent leather som är lättare och mindre stretchigt än vanligt läder och en carbonfiberplatta i sulan för överlägsen balans. Kartongen är påkostad med skoblock i metallicblått och ett plasthölje i boxen. Tinker made them shine, Michael made the fly, you made them legendary. Släpps 23:e december kl 12.00 i både butik och på webben. Dessa kommer förmodligen gå som smör i solsken så slagga inte!

One thought on “Jordan XI Space Jam – Release 23:e december

  1. Anonymous

    lasa hela bloggen, ganska bra

Comments are closed.