New Balance x Overkill – Berlin Wall Package Release 5:e December

I år är det 20 år sedan Berlinmuren föll. En symbol för det kalla kriget som delade Berlin och höll familjer, vänner, grannar och bekanta splittrade i nästan 30 år. Den 9:e november, 1989 revs muren och detta uppmärksammar New Balance genom att tillsammans med en av tysklands främsta sneakerbutiker, Overkill släppa tre limiterade versioner av modellen New Balance 577. Packet kommer bestå av en röd, en blå och en svart färgsättning som i sig representerar SBZ – Soviet Occupied Zone (röd), Western Allies (blå) och Järnridån (svart). Varje sko kommer dessutom ha en innersula printad med bilder rörande tiden för muren. Och som extra treat har Robert och Thomas på Overkill preparerat lådorna med hemliga gåvor som inte ens vi vet vad det är. Detta är ett väldigt limiterat släpp och är redan hypat på sneakerbloggarna runt om i världen, så sov inte på detta! Release på Shelta den 5:e december. Line up!One thought on “New Balance x Overkill – Berlin Wall Package Release 5:e December

  1. Anonymous

    Sjuuuuuuukt tunga!

Comments are closed.