Friday Favs Top 3 – Oswald State Correctional Facility Inmates

När OZ gick på både Tv6 och Tv3 följde jag serien lite som i kanon, jag såg alla avsnitt två gånger. Dessförinnan hade jag sett serien en gång vanligt också. Det är för mig den bästa serien som gjorts (jag har inte sett klart The Wire ännu). Här är mina tre favoritfångar.

Första platsen går såklart till Simon Adebisi. Kommentarer är överflödiga. Det är inte för inte som jag har mössan på sne.
God tvåa är Tobias Beecher. Tvseriernas hårdaste bög i tuff konkurrens med Lafayette i True Blood.
Tredje plats är vigd åt Miguel Alvaréz. El Nortes Cuban Link.One thought on “Friday Favs Top 3 – Oswald State Correctional Facility Inmates

  1. Cliffrocker

    En av få TV-serier som höll hela vägen och slutade i rätt tid. The Wire hör också dit. Grymme.

Comments are closed.