Reebok Pump Omni Lite “Seven Sins Pack” endast på Shelta i Sverige – Release @ Shelta Sneakers 2 oktober!

Vi på Shelta presenterar stolt som exklusiv butik i Sverige det enligt oss bästa släpp på länge från Reebok – Seven Sins Pack. Packet består av 7 stycken Pump Omni Lite, alla i riktigt fina tonal colorways. Varje färg representerar en av de sju dödssynderna högmod, girighet, vällust (otukt eller begär), avund, frosseri, vrede (i vissa fall även hämnd) och lättja. De sju dödssynderna förknippas även med var sin färg, vilket återspeglas i Seven Sins Pack:

Högmod = Purple
Girighet = Yellow
Vällust = Blue
Avund = Green (“grön av avund” har ni kanske hört…?)
Frosseri = Orange
Vrede = Red
Lättja = Light Blue

Varje sneaker har dödssynd-lace locks i metall och med Shelta-Kalle´s egna ord så är “detta fan det bästa på riktigt länge“. Självklart är detta maaad limiterat så det gällar att nypa din size och dödssynd så fort det bara går om du känner kicksen… Och du hittar dem bara hos oss i Sverige!

Skorna kommer släppas på webben och på Shelta Sneakers på Södra Larmgatan 18 nu på fredag den 2 oktober. Självklart kommer vi styra upp en liten syndig instore release till detta, men mer info kommer snart så checka din mail, denna blog eller vår Twitter to get updated…

Nedan ser du bilder som vi snott från Hypequest…

SOM SAGT MER INFO PÅ RELEASEN, HUR NI OSAR MM. KOMMER SNART!