DJ Muro – Soul Station 11154

Japanska DJ Muro eller Takayoshi Murota som han egentligen heter, har mixat, remixat och kollaborerat med allt från Lord Finesse till Staple Design. Mannen känner den där knastriga soulen som ligger oss på Shelta så varmt om hjärtat, och hans “Soul Station 11154” ligger nu uppe för nerladd (nere för uppladd…?)…

Ladda ner DJ Muro – Soul Station 11154 här…


Track List:

1. Hank Mobley/Pages/Tavares/Perry & Sanlin – “Soul Station/You Need A Hero/Bad Times/You Can’t Hide Love”
2. Lou Donaldson – “You’re Welcome, Stop On By”
3. Tania Maria – “E-Carnival”
4. Gene Harris – “Always In My Mind”
5. Marlena Shaw – “Think About Me”
6. Labi Siffre – “The Vulture”
7. Gene Harris – “As”
8. Hubert Laws – “FAmily” (Aurex Jazz Festival ‘81)
9. Alphonse Mouzon – “You Don’t Know How Much I Love You”
10. John Lee & Jerry Brown – “Love The Way You Make Me Feel”
11. Nancy Wilson – “I’m In Love”
12. Corneliues Brothers & Sister Rose – “Since I Found My Baby”
13. Tavares – “Never Had A Love Like This Before”
14. Lea Roberts/Waters/Sun/Jorge Dalto – “Jeremy/You Are Lost In My Dreams/Time Is Passing/I’ve Got You On My Mind”
15. Brief Encounter – “What About Love”
16. Reflections – “Gift Wrap My Love”
17. Marlena Shaw – “It’s Better Than Walkin’ Out”
18. Ramona Brooks – “Rhtyhm Rhapsody”
19. Gentle Persuasion/Harlem River Drive/Margo Thunder – “A Litlle Bit Of Love/Seeds Of Life/Expressway To Your Heart”
20. Hidden Strength – “I Don’t Want To Be The Long Ranger”
21. Monica Higgins – “It’s The Real Thing”
22. Inner Circle – “Jah Music”
23. Jacob Miller – “Why Can’t We Be Friends”
24. Willie Bobo – “Time After Time”
25. Joe Williams – “I’d Be A Fool Right Now”
26. Ronnie Foster – “To See A Smile”