Två stycken Nike quickstrike-släpp exklusivt i butiken idag…

Vi firar denna lönefredag med två stycken quickstrikesläpp från Nike! För ovanlighetens skull är båda dessa släpp kicks med vulkade sulor. Den ena är en Auto Flight High i Los Angeles Lakers team-färger. Sneakerns överdel är exakt som Nike´s Air Flight Lite High, men det är underdelen som skiljer sig, där man till skillnad från Air Flight Lite High, har slängt på en vulkad sula. Det andra släppet är en modell ni kommer få se mer av från Nike i framtiden – Air Zoom Toki. Denna quickstrikemodell är klockrent höst- och vinteranpassad och kommer i svart mocka med swoosh och häl i nubuck. Som vanligt när det är QS-släpp så får vi in väldigt få antal, och därför har vi bestämt oss för att under helgen exklusivt erbjuda dem i butiken. First come first served! Ni som bor utsocknes kommer kunna ta del av skorna på webben på måndag.


Bilder från Kicks On Fire & OnSMASH