Shelta gillar Parra.

Vi på Shelta gillar den hollänska 33 åriga illustratören som aldrig slutar överraska med sina urflippade illustrationer. Han äger ett klädföretag, är art director på en reklambyrå, gjort collabos med de flesta fräscha företagen just nu och ställt ut sina grejer runt i hela världen. För några veckor sedan fick vi in hans sk8 hi från Vans men det går även rykten om att vi skall få in hans senaste collab med Nike. En riktig snärtig Air Maxim sko med trevlig färgstänkad sula i Parras mest välanvända färger. Någon gång i oktober skall ni kunna köpa den i någon av våra affärer och på nätet.

Vill ni veta mer om Parra tipsar vi gärna om att kolla in intervjun med honom på Fecal Face eller kollar in hans myspace. Checka även in videointervjun.

Intervju @ Fecal Face (kolla hans farsas målning av ghostface lite längre ner på sidan, bauws)

Artwork @ Myspace