Ladda ner Anthony Valadez x MOOVMNT mix…

Den själfyllde DJ:n Anthony Valadez har dundrat ihop denna 25 minuters mix åt folket på Moovmnt.com… Jag har pumpat den i några dagar och det här är fan riktigt bra låtar allihop. Jag känner den lite nonchalanta mixningen som ändå innehåller några få juggles och tricks, allt i lagom dos… Det Flying Lotus-proddade titelspåret på José James platta som kommer ut i nästa månad är med, Jay Electronica´s sjuuukt feta Exhibit A från Fight Night Round 4-soundtracket, J Rawls tribut till Jay Dee, Daedelus mm… I fux med detta och här kan du ladda ner hela mixen gratis! Inte purfärskt, men musik handlar inte om konsumtion och detta känns tidlöst.

Playlist:

1. Flying Lotus – King Crosby
2. Sa Ra Creative Partners – Master Teazer
3. Replife – Pangea
4. Jay Electronica – Exhibit A
5. Jose James w. Fly Lo – Black Magic
6. Samiyam – untitled
7. Daru – Alone
8. Daedelus – (Long Lost)Art of Kissing
9. Take – Tuesday Never Comes
10. J. Rawls – Tribute to Dilla
11. Tettory Bad ft. Fatima – Unite
12. Brittany Bosco – It Was You
13. Anthony Valadez – Slow Jam
14. Coleman – Is Music
15. Roots Manuva – Witness Dub
16. Jneiro Jarel – Mr. Mole
17. Zion I – Boom Bip
18. Jay Scarlett – Love Music
19. Ras G. – Power of Thought
20. Exile – In Love