Knaster supreme från Ill Poetic & Voice of Reazon för nerladd en söndag kväll som denna…

Ill Poetic & Voice of Reazon har satt ihop detta mixtape från sin knastriga skivsampling. Inga utomordentliga mixar och DJ-skills, men melankolisk vibb, bra låtval och känsla en söndag kväll som jag bloggar denna post… Det som fångade mig var att de inkluderat Sun´s “Time is passing” som rapgruppen Hard Knocks samplade på sin “Ghetto Love” som fortfarande hör till en av mina favoriter när det kommer till vad jag anser äkta hip hop från tidigt 90-tal. Vad som hände med Hard Knocks är det ingen som vet, och albumet “School of Hard Knocks” som de släppte på legendariska Wild Pitch var det enda de någonsin släppte…

Ladda ner Ill Poetic & Voice of Reazon – Soulbroken Vol 1 här!

Slänger med Hard Knocks “Ghetto Love oxå… Intressant att ett mästerverk som denna endast fått 266 visningar…