S.N.S. Herning Release Party @ Supermarket


Feskemarknad på Supermarket.

Releasefest för S.N.S. Herning Fall/Winter ’09

Nu på fredag 11 september bjuder vi in Dig till Supermarket. Vi håller på mellan 18-20.

I de blåsigaste farvattnen på Danmarks västkust ligger fiskebyn Herning, där Sören Niels Skyt (S.N.S) tillverkat sina unika stickade fiskartröjor sedan innan Andra Världskriget. Föga anade han att över 60 år senare skulle hans barnbarn som fortfarande driver företaget, kolaborera med märken som Commes Des Garcon och få high-fashion-världen att prisa hans livsverk.

Denna säsong har vi satsat större än någonsin på S.N.S. Herning och vi vill nu på fredag bjuda in dig på en releasefest i sann feskaranda för att du ska kunna ta del av dessa oslagbara kreationer till stickade tröjor. Vi kommer bjuda dig som osat till mikael@super-market.se eller tackat ja på Facebook-inbjudan, på nyfångad fisk i frigolitlåda och tidningspapper med en kryddig snaps och öl samt knäckebröd till. Vi kommer också under dessa två timmar exklusivt i butiken bjuda på 15% rabatt på nya kollektionen.

Välkommen, och äger du en sydväst eller ett par gummistövlar så glöm inte dem!

Du kan redan nu titta på kollektionen på Supermarket. S.N.S. Herning Fall/Winter ’09

Länk till facebook-eventet: Feskemarknad x Supermarket x S.N.S. Herning