Shelta presenterar stolt Norse Projects FW09!

Bakom danska Norse Projects ligger galleriet och butiken med samma namn. Vi är mycket stolta över att presentera deras första kompletta kollektion och den osar storm, vågor och saltvatten, i kombination med gata, pölse och pilsner. Norse Projects arbetar med samma tillverkare som bl.a. S.N.S. Herning och Supreme, och vi på Shelta och Supermarket är mycket imponerade över vad dessa danskar presterat. Allting är tillverkat i Europa eller USA, fitsen är helt enkelt perfekta och tittar du närmare på plaggen så slås man av det genomtänkta detaljarbetet på sömmar, finesser och skärningar. We like Norse Projects!

I fredags kom även de glada danskarna Mikkel och Pelle på Norse Projects förbi och visade oss våren 2010´s kollektion, samt förklarade hur upprörda de var över drottningen av Danmark -“We´ve had a queen for 30 years now and she fuckin´ irritating…”