Wood Wood gör premiär på Shelta

Premiär för det danska street/high end märket Wood WoodShelta. Wood Wood lyckas med det som många andra märken försöker med, men inte når ända fram. Att kombinera streetwear och high end fashion på ett grymt sätt. Välskräddade plagg som funkar överallt, på gathörnet, på klubben eller med en 40-årig Highland Park whisky i handen på en hotellbar i New York. Från höstens/vinterns kollektion har vi fått in riktigt bra pieces. Printade tees, Button Downskjortor med fina detaljer. En two tone denimjacka och en anorak i skinn. Stickade tröjor som både värmer och står ut i mängden. Wood Woods nya jeanslinje Double Denim har också kommit. Tunga jeans med subtila detaljer. Kolla in den splittade läderpatchen t.ex. En style med selvage denim. Accessoarerna lämnas inte åt ödet utan representeras av stickade mössor och vantar och fresh leathergoods. Allt online nu!