Sommarmorgon på Shelta…

Jag sitter här som i ett fort inbakad i kartonger av nya leveranser till både Shelta, Shelta Sneakers och Supermarket. Purple tiedye Supra hightops, Our Legacy fall/winter 09, Wood Wood fall/winter 09 (ojojoj så fint!), Black Scale (nytt Huf-fam märke på Shelta), Diamond, Nike Air Maxim, fler AM1 Safaris, AF1 Mids, restock på Reebok Top Downs, restock på Adidas ZX 500s, Womens AM90´s till Shelta Sneakers, classic Cortez i två färger, Mr. Lacy restocks… Sen har jag precis varit nere på Nefertiti och välkomnat holländska sneakerkollektivet Leyp som kommer få Nef att tillsammans med oss och Colors lysa upp sommarhimmeln imorgon onsdag. Vi snackar 8 st skrockfyllda sneakergubbar från Holland som vet hur man har a good time! Nu ska jag köra ner och lämna lite nya kicks på Shelta Sneakers, samt plåta vår Air Max 1-kampanj som nu är live där ner (bilder kommer snart).