COLORS x SHELTA x LEYP x HENOK ACHIDO = ADDICTS SNEAKER DAY nu på onsdag på Colors på Nef!

Nu på onsdag 5 augusti tar vi tillsammans med headsen bakom superklubben Colors över Nefertiti och tillägnar kvällen helt i sneakerkulturens ära!

Länk till evenemanget på Facebook hittar du här…

Vi på Shelta är stolta över att tillsammans med Colors presentera denna sneaker culture allnighter på Nefertiti. Holländska sneakerkollektivet Leyp besöker oss med deras världsunika sneakerutställning av galet limiterade och customizade sneakers, 8 designers/artists kommer live customiza classic sneakers från Reebok under kvällen, DJs Melly Mel (NL), Dainja och Shelta-DJ´s Robert Earl, JohnnyTooBad och Digga står för gunget, och hela Nef kommer pimpas så du tror att du klivit in i en sneakerkartong. På scen står Henok Achido med alster från sin debutplatta Almaz Charming Child.

Obs! Hämta din flyer på Shelta Sneakers @ Södra Larmgatan 18 som innehåller ett par gratis laces från Mr. Lacy! Gäller så länge lagret räcker. First come first served!

Vi behöver väl inte förklara att detta är inget ni vill missa?

Ses på onsdag!

We got 99 problems but our kicks ain´t one…