Nike Lunar Racer+ Quickstrike från Black Collection släpps nu på fredag…

Lunar Racer+ är Nike´s mest avancerade löparsko och kombinerar Flywire-tekniken med materialet Lunarlite Foam. Flywiretekniken bygger på samma teknik och hållfastlära som man använder på hängbroar, och trådar av vektralfibrer håller samman skon endast på de ställen där påfrestning existerar. Lunarlite Foam är ett av NASA framtaget ultralätt material som inte bara är otroligt responsivt utan även fördelar trycket från foten jämt över skon. Detta ultralätta Quickstrike-släpp som sprungit hem guldmedaljer i maraton och kortdistans, i både OS och VM, släpper vi på Shelta nu på fredag! Och denna svart-blåa färgkombo som vi får in hittar du bara hos oss i Sverige.

Sneakerfreaker Magazine har skrivit en informativ, teknisk och historisk artikel om Lunar Racer. Läs den här.