SHELTA SNEAKERS x COLORS GRAND OPENING PARTY fredag 17 juli!

Vi är mycket stolta över att nu ha slagit upp portarna till Göteborgs enda riktiga sneakerbutik Shelta Sneakers på Södra Larmgatan 18 (samma gata som Monki, Stuk, Hollywood mm.). På fredag den 17 juli styr vi på Shelta tillsammans med super-klubben Colors upp en invigningsfest ni sent kommer glömma.

17.00-19.00 @ Shelta Sneakers Södra Larmgatan 18
Visning av nya butiken, live sneaker customizing, bjud, häng, musik…

19.00-02.00 Shelta Sneakers x Colors Grand Opening Party @ Club Social
Mellan 19.00 och 22.00 bjuder vi på mingel & plockmat, sen styr DJ´s från Colors (DJ Dainja) och Shelta (Robert Öl, Bling & Digga) upp Club Social´s alla våningar natten lång. Club mayhem guarantee! Obs! Personer som tackat JA till Facebook-eventet kommer automatiskt på listan och prioriteras vid insläpp. 22 år.

Colors färgtema: Färgglada sneakers

Välkommen!

COLORS x SHELTA presenterar ADDICTS SNEAKER DAY @ Colors 5 augusti

Klubbsuccén och konceptet Colors på Nefertiti lever och andas precis som vi på Shelta sneakerkultur, deejaying, klubbliv och kontemporär street fashion, allt snyggt grafiskt paketerat. Colors och Shelta är tajta sedan dag ett och för ett nära samarbete, och på Colors onsdagen den 5 augusti kommer det under ett vitt färgtema presenteras en kväll helt dedikerad till sneakerkultur. Mer info kommer, men vi snackar holländska sneakermuseum, sneakerkonstnärer, skohorn, skosnören… Med andra ord totalt sneakernörderi.

Köp din COLORS T-SHIRT på SHELTA SNEAKERS

Varje Colors har ett färgtema och i samband med detta trycker mannen bakom Colors, DJ Dainja, upp 10 st limiterade t-shirts som du kan köpa exklusivt på Shelta sneakers för 250 kr.