L-R-G Sample Sale lördag 16 maj @ Shelta Showroom!

Så var det dags igen! Shelta är agent för L-R-G i Sverige och vi får in i stort sett alla L-R-G-plagg som finns, och då även exklusiva plagg som aldrig sätts i produktion, aldrig säljs i butik, eller aldrig når Europa. Lördagen den 16 maj bjuder vi in dig till vårt showroom i Shelta´s källare (a.k.a. The Shelta Dungeon) där vi kommer sälja massor av L-R-G produkter med upp till 80% rabatt. Vi snackar alla sorts plagg som jeans, hoodies, tees, kepsar, hattar, jackor, shorts, linnen, skjortor, badbrallor, cardigans, linnen mm. Vad som också tål att sägas är att denna gång säljer vi ut 3 stycken kollektioner, tidigare gånger har det bara varit 1 kollektion, så vi snackar sjukt mycket kläder. Ni som besökt vår L-R-G Sample Sale tidigare vet att vi inte skojar varken när det gäller utbud och priser, och att det här kommer bli bonkers. Cash is king. Insläppet börjar prick 11.00 (en timme innan butiken öppnar…) så var där i tid, då det bara finns ett ex av varje plagg. Välkommen!