VNGRD spring/summer 2009 – yes italians do it better…

Forget about it! Vi är så peppade på detta att vi var tvungna att springa ut och plåta den nya VNGRD-kollektionen i vårsolen på vår bakgård… Alla Vanguard´s plagg är 100% cut & sew pieces och alla är tillverkade i det soliga Italien. Hela kollektionen har en frisk europeisk touch den innehåller portable gym-bags för stranden eller klubben, styckade hoodies utan framfickor vilket vi längtat efter, samt tees i smooth kammad italiensk bomull med graphics som mönster av disco-tänder och retro klottrare mm. Även deras kära bläckfisk har fått delta denna säsong, men nu på tee-shirt. Vill du ha någonting som du inte hittar någon annan stans, med bra fits och superb kvalitet, och som osar europeisk vår och sommar så är det här definitivt något för dig. We love this! Snart på webben, men redan nu i butik…